Scurt reportaj de la Marea Convenţie a Demonilor

( citeşte, chiar dacă eşti prea ocupat cu alte lucruri )

 

          Satan a convocat a convenţie mondială a tuturor demonilor lui. În cuvântul său de deschidere, el a spus demonilor săi: „Nu-i putem face pe creştini să nu meargă la biserică, nu-i putem determina să nu citească din Biblia lor şi să cunoască Adevărul; nu-i putem nici chiar să-i împiedicăm să aibă o relaţie strânsă cu Mântuitorul lor.

         Odată ce au prins legătura cu ISUS, noi nu mai avem nici o putere asupra lor. Aşa că, hai să îi lăsăm să frecventeze biserica, să citească Biblia dacă asta vor, dar să le furăm timpul,ca să nu dezvolte o strânsă legătură cu Isus al lor. Asta-i ceea ce vreau să faceţi” a zis Satan. „Să-i împiedicăm să se ţină strânşi de Mântuitorul lor, pentru ca astfel să-i privăm de puterea care le vine dintr-o astfel de relaţie”.

         „Dar, cum o să facem asta?” au întrebat demonii.

          „Ţine-ţi „în priză” cu lucruri neimportante şi inventaţi nenumărate scenarii cu care să le captaţi zilnic atenţia. Ispitiţi-i să cumpere tot felul de lucruri de care nu au nevoie, să ia credite mari din bănci pentru care apoi să muncească din greu ca să le poată returna. Strecuraţi în mintea soţiilor să lucreze multe ore, iar soţilor  spuneţi-le că trebuie să lucreze 6-7 zile pe săptămână, 10-12 ore/zi.  Aveţi grijă să se întâlnească cât mai rar posibil unii cu alţii şi mai ales cu copiii lor. Astfel veţi reuşi să fragmentaţi familiile lor;  şi familia nu va mai fi pentru ei un refugiu după stresul zilei, ci un câmp de luptă sau hotel.

           Suprasolicitaţi minţile lor cu tot felul de informaţii şi idei, astfel încât ei să nu poată auzi şoaptele Duhului Sfânt şi nici glasul Păstorului lor. Când conduc maşina, determinaţi-i să dea muzica tare, iar acasă, în puţinul lor timp liber, ţineţi-i ocupaţi cu internetul,televizorul şi filmele ( oricum, deja am luat măsura ca toate hotelurile şi restaurantele din lume să nu difuzeze emisiuni creştine de nici un fel ). Lucrul acesta le va îmbolnăvi minţile şi va frânge legătura lor cu ISUS.

           Umpleţi cu ziare şi reviste de tot felul, mai puţin creştine, mesele cafe-barurilor, a frizeriilor, practic în toate locurile publice. Daţi-le ştiri 24 din 24, dar mai ales din acelea sumbre, ca să strecuraţi cât mai multă depresie în minţile şi inimile lor. Invadaţi adresele lor de e-mail cu tot felul de cataloage, oferte promoţionale, înscrieri pentru diferite concursuri,etc…, pentru a le da speranţe deşarte, pentru a-i face să viseze frumos la lucruri care nu li se vor întâmpla niciodată.

           Puneţi poze frumos colorate în revistele de modă, cu fotomodele cât mai sexi, ca să-i determinaţi pe soţi să creadă că adevărata frumuseţe vine din exterior, şi astfel să-şi nesocotească şi să-şi înşele soţiile. Ţineţi-le pe acestea prea ocupate ca să mai dea atenţie soţilor lor, daţi-le periodic dureri de cap, pentru ca să privească în altă parte după împlinirea nevoilor lor intime. Aceste lucruri vor fragmenta, cu siguranţă, familiile creştine. Credeţi-mă, este doar o chestiune de timp.

          Aş vrea să mai aveţi în vedere câteva lucruri”, spuse Satan demonilor. „Distraţi-i pe ei şi copiii lor cu Moş Crăciun, pentru ca astfel să scape din atenţie adevărata semnificaţie a Sfintelor Scripturi şi a naşterii Mântuitorului lor.  De Paşte, daţi de lucru gospodinelor să vopsească cât mai multe ouă şi puneţi iepuraşul peste tot; cu siguranţă, nu vor mai vorbi între ei despre puterea învierii lui Hristos.

          Ţine-ţi ocupaţi cu tot felul de lucruri, ca să nu iasă în natură şi să vadă amprentele lui Dumnezeu în ea. În schimb, asiguraţi-vă ca părinţii să-şi ducă tot mai des copiii la parcuri de distracţie, lameciuri pe stadioane, la concerte, la filme, etc. Obosiţi-i cât de mult puteţi cu activităţi neimportante pentru suflet, iar când se vor întâlni în părtăşie să fie epuizaţi şi să-i cuprindă somnul. Aruncaţi între ei sămânţa îndoieli şi multă suspiciune, pentru ca atunci când se vor întâlni să se bârfească unii pe alţii, iar conştiinţele să le fie astfel întinate iar unitatea distrusă.

         … şi, mai găsiţi voi ce să faceţi pentru a pune planul în aplicare. Aveţi libertate totală din partea mea!”.

         Demonii au plecat apoi pe toată suprafaţa pământului, căutând să dea de lucru creştinilor, ţinându-i ocupaţi cu tot felul de lucruri ne-esenţiale, pentru ca să le distrugă familiile, să le oprească mărturia, să-i împiedice să aibă o relaţie strânsă cu Hristos şi să-i priveze astfel de puterea Duhului Sfânt în vieţile lor.

        Întrebarea este dacă a reuşit Satan să realizeze aceste lucruri până acum. Răspunsul îţi aparţine, cititorule!!!!

Lasa un raspuns