Literatura crestina

Şcoala Biblică prin Corespondenţă “Vestea Bună” Botoşani dispune de un sistem de distribuire a cursurilor existente la nivelul avansat de studiu, respectiv programele “Viaţa Creştină” şi “Slujirea Creştină”. Cei care doresc să aibă în biblioteca lor anumite cărţi, fără să fie interesaţi în obţinerea acreditării finale din partea Institutului Internaţional prin Corespondenţă, pot comanda on-line iar noi le vom expedia în cel mai scurt timp posibil.

Este bine de ştiut faptul că expedierea cărţilor se va face în sistem ramburs ( plata se realizează la ridicarea coletului, iar cheltuielile postale sunt suportate de catre destinatar ) iar contravaloarea cărţilor se va face prin donaţie către biroul ICI România. Pentru orice carte/curs expediat, misiunea noastră va elibera o chitanţă prin care se confirmă donaţia către biroul naţional ICI România.

Comanda poate fi realizată on-line, în scris folosind adresa de corespondenţă a misiunii (adresa o găsiţi la pagina “contact us”) sau prin e-mail la adresele: misiuneacrestinaandrei_ro@yahoo.commisiuneacrestinaandrei@gmail.com

Ne-ar fi de mare folos dacă ne-aţi transmite corect: numele şi prenumele, adresa completă, un număr de telefon pentru contact, numărul de cursuri solicitate şi specificaţia clară a numelui care urmează a fi trecut pe chitanţă.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s