Sarbatoarea Multumirii 2011

Sarbatoarea Multumirii 2011

Este al treilea an consecutiv, de cand Biserica Crestina Baptista ”Betania” din satul Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani sarbatoreste ZIUA MULTUMIRII(RECUNOSTINTEI). Este un prilej deosebit de a spune impreuna un ”multumesc frumos” lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile si purtarea Lui de grija fata de noi.

Am avut parte de un timp frumos si binecuvantat de Domnul. Serviciul de inchinare a inceput in jurul orei 10 dimineata si am terminat undeva pe la ora 17 dupa amiaza. Slujba propriu-zisa a tinut in jur de 3 ore iar dupa aceea am avut o masa de dragoste la care au participat toti cei prezenti la acest eveniment al bisericii locale.

Copiii bisericii locale, alaturi de invitatii nostri din Botosani si Dorohoi au slujit prin cantare, poezii si marturii personale iar Cuvantul Domnului a fost predicat de fratii Termen Ghita (Mlenauti) si Termen Remus (Dorohoi). Domnul i-a folosit in mod special iar cercetarea Cuvantului a fost o experienta reala traita de fiecare ascultator in parte.

Motto-ul acestui eveniment a fost desprins din textul care se gaseste in Deuteronom 8:10 – ”… cand vei manca si te vei satura, sa binecuvintezi pe Domnul, Dumnezeul tau …”  

Mai jos aveti un filmulet/pictorial legat de acest eveniment

Fotografii de la sarbatoarea multumirii 2011 (doar un click)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2196176941503.2113704.1159613522&l=690e1b5304&type=1

 

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s