Mihail Kogalniceanu

Satul Mihail Kogalniceanu, Botosani

Este situat la aprox. 60 km de municipiul Botosani, pe drumul ce duce spre punctul de trecerea frontierei de stat cu Republica Moldova de la Radauti Prut. Impreuna cu alte sate aflate in vecinatate (Nichiteni, A. Iancu, Cotu- Niculinti, Crasnaleuca, N. Balcescu, Ghireni si Putureni), apartin de comuna Cotusca.

Slujesc, prin harul Domnului, adunarea baptista din anul 2009 – preluand lucrarea realizata pana atunci de colegul meu, fr. pastor Condrea Dumitru din Dorohoi. In toata aceasta perioada, pe langa lucrarea de pastorala am incercat sa ma implic si in rezolvarea unor chestiuni de ordin administrativ. Cu sprijin din partea unor credinciosi, fundatii si organizatii din tara si strainatate, am reusit sa imbunatatim constructia casei de rugaciune, dupa ridicarea si dedicarea ei de catre fratii din Statele Unite ale Americii si din tara noastra, aducand-o la stadiul in care se afla in prezent.

Multumim pentru sprijinul lor financiar, RMS Wheaton, Misiunea Crestina ”Andrei” Romania, L. A. din Botosani si T. P. din Statele Unite ale Americii (am scris doar initialele intrucat nu am permisiunea lor sa scriu numele intreg). Cu ajutorul lor generos, am reusit sa facem o multime de lucruri necesare pentru casa de adunare: transfer curent electric, podiumul din fata amvonului, scandura/dusumeaua din casa de adunare, zugravitul interior al casei de rugaciune, realizarea celor doua camere anexe din interior, realizarea acoperisului de la intrarea in casa de adunare, balustrada exterioara, precum si scarile de la intrare, … in momentul de fata, ne bucuram de o adunare atat de frumoasa ce functioneaza in satul acesta pentru slava si gloria lui Dumnezeu.

Rugati-va pentru lucrarea din nord-estul Moldovei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s