7 gânduri despre „Contact

 1. Marius, mi-am amintit de tine, Oltenita 1989 – (in armata) si am tastat numele tau pe google…si te-am gasit. Ti-am vazut familia, pe tine. ma bucur nespus , ai o familie frumoasa! Domnul sa va binecuvanteze! multa pace! cristian cucu

 2. AM FOST BOLNAV SI IN TEMNITA SI A-TI FOST PE LA MINE”

  Prin harul lui Dumnezeu scriem cateva randuri,cu marturii ce adeveresc aceste cuvinte ale Domnului Isus.
  Multumim Domnului caci zi de zi ne intalnim cu El,insa uneori si in alte locuri,nu doar acasa,in biserica sau in drumul nostru ci si dincolo de gratii sau in cei bolnavi.
  Zilele trecute am fost cu grupa la penitenciarul Satu Mare sa ducem
  nu doar vesti ci si daruri pentru 50 de suflete de acolo.
  In timp ce fratele Lajos explica Cuvantul,pe fata unui gardian au inceput sa curga lacrimi. A fost o zi plina de har si binecuvantari!
  Dupa ce am facut poze am avut o discutie cu mai multi detinuti si am
  fost bucuros de setea unora dupa Cuvantul Domnului.
  Noi si primim multe scrisori de la ei cu cererile lor fie materiale fie spiritual sin e bucuram ca pana in present Domnul a rezolvat in parte
  mai multe cereri ale lor. Am fost la mai multe familii ale detinutilor sa facem poze cu copii sau rudele lor,la altii am dus haine si alimente si chiar de Paste am fost la un frate a unui detinut ce are cancer la stomac sa ii ducem alimente si haine.
  Sunt multe lucruri frumoase si bucurii in aceasta lucrare insa uneori fiind cazut jos si eu Domnul ma ridicat si mi-a dat putere sa merg in continuare! Ce ma ingenunchiat este ca din ce in ce mai putin lucratori si daruitori sunt intre noi.
  Este oare o criza spirituala si se fac restructurari si in Biserici? Nu e de ras! Din ce in ce mai putini crestini se mai pun la plug in campul evanghelic! Un semnal de alarma!
  Ma uimit dupa ce am fost si in alte locuri unde sunt crestini si desi unii au spus ca se implica insa a trecut si o luna si nu au mai dat un
  un semn,e trist!
  Din ce in ce mai mult doar asteptam de la altii sau consumam si nu ne implicam in lucrarea Domnului.
  Cei ce doresc sa sprijine aceasta lucrare ne pot contacta la adresa de email: ucenicii@gmail.com sau sunand la nr. de tel. :0731032723.
  Ori decate ori am facut ceva pentru un bolnav sau un detinut de fapt lui Isus le-am facut.
  Domnul san e ajute sa IL cautam atat in spitale cat si in penitenciare!
  AMIN

 3. Pace! A aparut nr. 92 din revista Integrame Crestine, nr. 5 din revista Rebus Biblic si nr. 12 din revista Integrame Biblice. Abonamente la 0747356372. Te abonezi la Integrame Crestine + Integrame Biblice primesti gratis Rebus Biblic. 36 de reviste fara taxe de expeditie. Domnul Isus sa va binecuvinteze!.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s