Vladeni

Comuna VLADENI, Botosani

Este situata la aprox. 15 km de municipiul Botosani, pe drumul european E58 Botosani – Suceava. Are o suprafata de 64,61 Km/p, in jur de 1840 de locuinte si o populatie de 5024 de suflete. Comuna are in subordine alte cateva sate, dupa cum urmeaza: Brehuiesti, Mandresti, Hutani si Hriscani. Pe site-ul ”ghidul primariilor” am descoperit ca dispune de un numar de 4 gradinite, 7 scoli si, … interesant, apare si un liceu (eu nu l-am vazut inca, dar probabil unii il vad deja ”prin credinta”).

Activitatea principală a economiei este agricultura, unde cultura cerealelor şi plantelor este asociată cu creşterea animalelor cu valoare biologică ridicată în regim autarhic. În comună îşi desfăşoară activitatea un număr de 110 agenţi economici în domeniile: industrie alimentară, servicii în agricultură, comerţ, construcţii, cherestea.

Prin harul Domnului, slujesc adunarea din comuna aceasta din anul 1998 (anul cand am fost ordinat aici ca pastor in cadrul Comunitatii Crestine Baptiste Suceava). Din comisia de ordinare au facut parte urmatorii slujitori ai lui Dumnezeu: Pastor Dan Boingeanu (presedintele comisiei de ordinare), Pastor Vasile Boghean (in vremea aceea, era pastor al bisericii ”Betel” Botosani), Pastor Ciocoi Constantin (in vremea aceea, era pastorul bisericii locale) si Pastor Nicolae Daniciuc ( in vremea aceea, era pastor al bisericii ”Metanoia” din Botosani).

Imi doresc foarte mult binecuvantarea si insotirea Domnului in orice fel de activitate pe care o desfasor pentru slava Lui si largirea Imparatiei Sale in acesta zona de nord-est a Romaniei.

Rugati-va pentru lucrarea din Vladeni. Avem nevoie de sprijinul vostru.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s