Avem nevoie de ajutorul vostru!

Avem nevoie de ajutorul vostru!

Am recurs la aceasta modalitate de ajutor postand acest articol pe blogul personal intrucat situatia cu care ne confruntam la adunarea din satul Mihail Kogalniceanu este destul de serioasa.

Din cauza ierni aspre si temperaturilor extrem de scazute în aceasta parte a tarii noastre, avem un grad ridicat de condens pe peretii interiori ai bisericii, dupa cum puteti observa în fotografiile existente în cadrul acestui material referitor la situatia bisericii. In fiecare iarna, inainte de slujbele de inchinare ale bisericii, ne confruntam cu aceasta situatie, si anume gheata care se gaseste pe peretii interiori (centura si stâlpii de sustinere ai cladirii).

Am vrea atat de mult sa putem rezolva aceasta problema prin izolatia termica exterioara a casei de rugaciune, eventual în primavara acestui an. Din pacate, posibilitatile noastre financiare sunt extrem de limitate. Membrii congregatiei/bisericii noastre sunt saraci si nu avem nici o putere financiara de a rezolva singuri aceasta nevoie majora cu care ne confruntam.

Pe tot parcursul anului (primavara-toamna) nu exista probleme legate de umezeala, însa când începe timpul rece situatia se schimba. De fiecare data când avem diversi musafiri, ne este rusine de modul cum arata adunarea locala în interior datorita peretilor umezi si a ghetii de pe pereti.

Avem încredere ca bunul nostru Dumnezeu ne va ajuta si ne va trimite mijloacele financiare pentru a rezolva aceasta problema, la biserica din Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani. De asemenea, credem ca cei care vor citi acest apel de ajutorare a bisericii noastre se vor gândi la nevoia aceasta si dupa un timp de rugaciune si meditare, vor lua cele mai bune decizii privind o eventuala implicare în ce priveste solutionarea acestei situatii majore.

Daca vrei sa ajuti financiar, te rog sa iei legatura cu mine la adresa de email: mariusmotora@yahoo.com / iti voi oferi toate detaliile necesare privind o eventuala ajutorare financiara necesara rezolvarii acestei situatii.

Iti multumesc pentru intelegere. Fii binecuvantat de Domnul!

Marius Motora, Botosani RO

 **************************************************

Actualizare informatii: cei care vor sa ajute financiar rezolvarea situatiei cu care ne confruntam la biserica locala din Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani, pot recurge la urmatoarele modalitati de ajutorare financiara (anumite mesaje primite prin e-mail m-au determinat sa actualizez aceste informatii prin adaugarea suplimentara de modalitati de plata – biserica nu are cont bancar, orice ajutor va fi daruit bisericii iar donatorii vor primi chitanta si scrisoare de multumire din partea bisericii locale):

a) Mandat postal
            Motora Marius Nicolae
            Str. Aleea General Gheorghe Avramescu 7
            Sc.A, Ap.5 – BOTOSANI, 710049
                       ******************
b) Cont bancar – pastor Motora Marius Nicolae
            Banca Transilvania
            Cod SWFT BTRL RO22
            Cont Euro RO83BTRL00704201U06033xx
            Cont lei/Ron  RO11BTRL00701201U06033xx
            Cont USD RO35 BTRL 00702201U06033xx
            Cont GBP RO58 BTRL 00707201U06033xx
                   ********************************
c) Cont bancar – pastor Motora Marius Nicolae
            Banca Unicredit Tiriac Bank
            Cod SWFT BACX ROBU
            Cont Euro RO52BACX0000003448200001
            Cont lei/Ron RO25 BACX 0000003448200002
            Cont GBP RO79 BACX0000003448200000
            Cont USD RO95 BACX0000003448200003
*******************************************************************

Un gând despre „Avem nevoie de ajutorul vostru!

  1. Pingback: Solicitare de ajutor pentru Biserica Baptistă Betania din Mihail Kogălniceanu, jud. Botoșani « Romania Evanghelica

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s