Fratii nostri dragi de peste PRUT!

Pohrebeni, Raionul Orhei

4-8 Ianuarie 2009, a fost perioada cand am vizitat pentru prima data adunarea baptista din comuna Pohrebeni, raionul Orhei (Republica Moldova), impreuna cu Dan Andrei, Tica Olaru si Ilie Bojonca.

Era perioada cand fratii de peste Prut sarbatoareau nasterea Domnului dupa calendarul vechi. Slujirea noastra s-a rezumat la predicarea Evangheliei, vizite in familii, colind, diferite intalniri fratesti …

Am avut parte de o primire calduroasa din partea fratilor si perioada cat am slujit impreuna cu ei, a fost intr-adevar un timp frumos si binecuvantat de Domnul. Au fost suflete care s-au predat Domnului si ne bucuram tare mult intrucat au perseverat pe calea credintei ajungand sa incheie legamantul cu Domnul Isus Hristos in apa botezului.

Adunarea baptista din Pohrebeni este pastorita de fratii Lionea Scutelnic si Alexei Bucsanu, doi fratii deosebiti chemati de Domnul in slujirea pastorala. Adunarea se bucura de o fanfara frumoasa (de fapt, adunarea din Pohrebeni are fanfara principala, intermediara si pt cei incepatori – interesant, nu-i asa?), de un cor mixt, de o formatie de lauda si inchinare, un grup de tineri si de copii. Au puncte de misiune care sunt slujite de frati din adunarea lor si ne bucuram de vestile bune legate de progresul lucrarii Domnului din satele invecinate.

Ultima data cand am slujit la Pohrebeni a fost acum trei saptamani, cu ocazia unui botez nou-testamentar. Cateva suflete L-au marturisit pe Domnul in apa botezului si a fost un moment de bucurie atat pt cerul intreg cat si pt adunarea din sat. Sunt profund recunoscator Domnului pt modul minunat in care a lucrat si pt faptul ca am reusit sa ajungem sa ne bucuram alaturi de fratii nostri dragi de peste Prut.

Rugati-va pt lucrarea din Republica Moldova. Fratii nostri de peste Prut au nevoie de sprijinul nostru in rugaciune si de slujirea noastra practica pe campul de misiune.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s