Dovezi ale învierii lui Isus Hristos

Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor întrucât înregistrarea a fost realizată cu un aparat foto digital. Predica a fost ţinută în biserica penticostală din Vârful Câmpului, judeţul Botoşani în data de 29 Aprilie 2008 şi are ca scop să înarmeze Biserica lui Hristos cu câteva dovezi esenţiale ce confirmă învierea Domnului Isus Hristos.

Vizionare plăcută!

2 gânduri despre „Dovezi ale învierii lui Isus Hristos

  1. Intr-adevar, o predica structurata corect , nestufoasa si unsa de harul Lui Dumnezeu, prin Duhul Sfant. Daca interesul celor din jur ar fi de nestavilit in cautarea motivelor reale care atesta faptul ca Hristos a inviat, intr-adevar nu ar trebui decat sa fie foarte atenti si sa-si umple inima de Cuvantul dat prin aceasta predica. E cel mai important lucru care face credinta noastra valabila – invierea Lui Isus Hristos – act care demonstreaza faptul ca noi credem intr-un Dumnezeu viu, si credinta noastra nu este zadarnica. Toate aceste acte doveditoare ale invierii Domnului prezentate in predica fac mai mult decat orice cautari – pentru ca prezentarea dvs a adus multe raspunsuri clare ce atesta certificarea Invierii Lui!

    Domnul sa va binecuvinteze!

    Aurel si Camelia Alexa

  2. Dovezi ale invierii lui Isus Hrisos este o predica buna .apreciez simplitatea in care sint descrise dovezile. good job pastor DAVID[DUTU] MICLEA

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s