Slujire la Negreni, Botosani

 

A doua zi de Pasti, la invitatia fr. Dumitrascuta Daniel, am slujit in cadrul bisericii baptiste din Negreni, jud. Botosani. Impreuna cu mine au fost familia mea si sora Lidia Aparaschivei (o sora in varsta care a slujit in trecut alaturi de sotul ei, fr. Pavel Aparaschivei, multa vreme in zona aceasta). A fost o bucurie pentru noi sa o avem pe sora Lidia alaturi de noi in slujire o zi intreaga (dimineata, am slujit la Mihail Kogalniceanu iar dupa amiaza, am fost impreuna cu fratii de la Negreni, jud. Botosani).

Copiii si tinerii bisericii din Negreni, fratii din adunarea locala, familia noastra si sora Lidia, precum si fam. Tofan din Saveni am slujit prin cantare de lauda, poezii, psalmi … a fost frumos si placut. Mesajul biblic a fost axat pe textul din Marcu 16:1-14, scopul sau fiind legat de prezentarea catorva dovezii referitoare la invierea Domnului si Mantuitorului nostru, ISUS HRISTOS.

La finalul slujirii, am facut invitatia celor de la Negreni si Saveni sa fie alaturi de noi la Mihail Kogalniceanu in data de 20 Aprilie 2012, in cadrul unei lucrarii cu copiii si adolescentii din zona respectiva. Prin harul Domnului, vrem sa avem o zi de lucrare cu ei copiii si adolescentii din zona noastra, incepand cu orele 11. Studiul biblic, rugaciunea, inchinarea prin cantare de lauda, un timp special de creatie biblica (biblical art & craft time), o masa de dragoste, diferite jocuri atractive, concursuri biblice … sunt doar cateva dintre activitatile pe care le vom avea in cadrul acestei intalniri.

Vrem ca aceasta lucrare sa fie binecuvantata de Domnul iar invitatii care vor veni de la Ichimeni, Mihail Kogalniceanu, Nichiteni, Saveni, Negreni … sa aiba parte de un timp frumos si binecuvantat de Cel Preainalt.

Bunul Dumnezeu sa binecuvinteze lucrarea Lui din zona aceasta a tarii noastre.

Slujire la Negreni – pictorial

Dovezi esentiale privind invierea lui Isus Hristos

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s