Traficul aerian, vazut din satelit

Trafic aerian/24 ore, vazut din satelit

Asiguraţi-vă că aţi citit informaţiile de mai jos înainte de a vizualiza … linkul! Acest lucru este uimitor! Este nevoie doar de câteva minute pentru a viziona şi cred ca  va veti mai uita la ea si a doua oară. Cel mai bine se vizioneaza pe tot ecranul! Probabil doriţi să citiţi aceste rinduri înainte de a deschide ANEXA

Aceasta este o observaţie de 24 ore a tuturor zborurilor aeronavelor  de mari dimensiuni din lume, condensat până la 01:11. Din spatiu arata ca un stup de albine in activitate. Ceea ce veţi vedea este un video care arată traficul aerian din  întreaga lume timp de 24 ore luat de la un satelit.

N-o sa va vina sa credeti ce veti vedea! Punctele galbene sunt avioane pe cer în timpul unei perioade de 24 de  ore. Urmariti imaginea. Veţi vedea lumina zilei ce se deplasează de la est la vest, cu  Pamantul ce se invirte pe axa.

De asemenea, veţi vedea fluxul de trafic de aeronave care părăsesc continentul nord-american şi de călătorie pe timp de noapte pentru a ajunge în Marea Britanie dimineaţa. Apoi veţi vedea fluxul schimbindu-se si părăsind Regatul Unit dimineaţa, plecand către continentul American la lumina zilei. Cu această observaţie de 24 de ore de călătorie a aeronavelor de pe suprafaţa pământului ajungem sa vedem si cum se misca lumina zilei, de asemenea. Urmariti schimbarea de la zi la noapte. Ziua este pe sfirsite în Australia atunci când începe video.

Câte persoane credeţi că sunt în cer la un moment dat?

( tocmai am primit acest mesaj prin e-mail, si am vrut sa-l pun pe blog pentru ca mai multi prieteni si vizitatori ai blogului sa-l poata viziona. Dati mai departe! Toata lumea trebuie sa vada asa ceva )

2 gânduri despre „Traficul aerian, vazut din satelit

  1. uitându-mă la slide de familie, fără să văd vreun articol, m-am gândit că sunteţi o familie de creştini. Domnul să vă binecuvânteze.
    mulţumesc pentru spotul cu Kaka.

    • Asa este. Locuim in Botosani. Slujesc in trei biserici baptiste din comunitatea baptista de Suceava si vrem sa le fim de folos oamenilor in ce priveste relatia lor cu Dumnezeu. Eu sunt din Oravita (CS) iar sotia din Pascani (IS).

      Multa binecuvantare.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s