Slujire la Pascani

Duminica trecuta, 29 Mai 2011, am slujit in cadrul Bisericii Crestine Baptiste „Alfa si Omega” din Pascani. A fost o deosebita placere sa slujesc alaturi de fratii cu care mi-am inceput activitatea de misiune si evanghelizare din nordul Moldovei, acum 17 ani de zile. Oridecateori vizitez aceasta adunare locala (este adunarea unde a slujit sotia mea, Pascani fiind orasul ei natal si locul unde a copilarit), depanam amintiri frumoase din trecutul nostru misionar impreuna cu fratii care slujesc in adunarea aceasta (fr. Prisacaru Neculai, fr. Arghir Matei, fr. Cardas Vasile, fr. Sorin Cojoc, fr. Onciu Viorel, …)

Datorita sprijinului financiar obtinut de la fratii din Statele Unite ale Americii, credinciosii baptisti din Pascani se bucura de o casa de adunare foarte frumoasa, fiind situata pe str. Crinilor 40, in imediata apropiere a pietei centrale (daca veti viziona pictorialul de mai jos, veti descoperi singuri frumusetea acestei case de rugaciune). Actualmente, adunarea locala este pastorita de fr. pastor Chivoiu Ionel, dar in trecut ea a mai fost slujita de anumiti frati pastori din comunitatea baptista de Bacau.

Rugati-va pentru lucrarea Domnului din Pascani, judetul Iasi.

Un gând despre „Slujire la Pascani

  1. Nu trebuie uitat un fapt important si anume ca multi din membrii sunt veniti de la Crestinii dupa Evangelie tot din Pascani, adunare condusa in acea perioada de fr Petrica Teodorescu, daca nu ma insel.
    Sotia dvs trebuie sa stie mai bine.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s