Binecuvantare – Daniel Condurachi

Binecuvantare – Daniel Condurachi

Prin harul Domnului, pe data de 22.04.2011 am avut o slujba speciala de binecuvantare in cadrul Bisericii Crestine Baptiste ”Betania” din Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani. O familie tanara din satul Ichimeni (un sat aflat la o distanta de 7 km de Mihail Kogalniceanu) au adus copilasul lor – Daniel Condurachi, la adunare pentru binecuvantare. Este al treilea copil pe care Dumnezeu il daruieste acestei familii, si ne bucuram tare mult de faptul ca au dorinta de a-L sluji pe Domnulul, cu credinciosie si scumpatate.

Anul trecut, Corina l-a marturisit pe Domnul Isus Hristos in apa botezului cu ocazia sarbatorii nasterii Mantuitorului. Sotul, Benone, este hotarat pentru Domnul, urmand sa implineasca si el acesta porunca divina (Matei 28:18-20). Am folosit acest prilej pentru a rosti o rugaciune de binecuvantare si pentru intreaga familie, nu doar pentru micutul Daniel Condurachi. Chiar daca sunt saraci din punct de vedere material, ne bucuram ca sunt bogati sufleteste, avandu-L pe Hristos Domnul la carma vietii lor de familie.

Rugati-va pentru familia lor. Sunt la inceput de drum in ce priveste viata de credinta si de slujire si au nevoie de sprijinul nostru in rugaciune.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s