Slujire la Calafindesti, Suceava

Acum cateva zile, in data de 13 Martie 2011, am slujit toata ziua in biserica baptista din Calafindesti, judetul Suceava. Este biserica pastorita de fr. Nelu Candrianu ( fratele pastorul Viorel Candrianu). Dansul era plecat pentru cateva zile din tara si m-a rugat sa slujesc impreuna cu fratii de aici.

Slujirea corului bisericii, a fanfarei, a grupei de copii si a altor credinciosi care au dorit sa aduca Domnului o slujire specifica, au infrumusetat slujirea din ziua respectiva. Toata adunarea a fost cercetata si zidita prin intermediul acestor slujiri deosebite, savarsite spre slava lui Dumnezeu.

Pentru ca eram in zona respectiva, fratele Vasile Lavric a avut dorinta de a sluji alaturi de el si in adunarea din Serbauti ( un sat situat la 4 km de Calafindesti ). Am raspuns invitatiei sale si am slujit in cadrul unui serviciu de evanghelizare, impreuna cu noi fiind si fr. Dumitru Diaconescu – prezbiterul bisericii baptiste din Calafindesti. M-am bucurat tare mult pentru aceasta invitatie, avand in vedere faptul ca fr. Vasile Lavric m-a ajutat de atatea ori in lucrarea pe care o desfasor in nordul Moldovei ( el slujeste, prin harul Domnului ca misionar în biserica din Serbauti ).

Il slavesc pe Domnul pentru privilegiul acestei slujiri. Toata slava si gloria sa fie ale Lui!

Motora Marius Nicolae, pastor

––––––––––––––––––––––––––––-

Mai jos, am atasat la acest articol de pe blog un pictorial si o inregistrare video. Vizionare placuta!

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s