New Titanic – interesting pictures

 

„Oasis of the Seas”

Oasis of the Seas este cel mai mare si mai revolutionar vas de croaziera din lume, ce a fost inaugurat pe 05.12.2009. De cinci ori mai mare decat Titanicul, nava de 1.5 miliarde $ contine 2700 cabine si poate primi 6300 pasageri si 2100 membri ai echipajului. Oasis the seas este inalt cat un bloc cu 20 de etaje si a fost supus mai multor teste, printre cel al vitezei si cel al trecerii pe sub un pod in Danemarca.

Oasis of the Seas are un nou concept: 7 zone cu teme diferite pentru petrecerea timpului liber.

1. Central Park – deschis catre cer si marginit de cabinele cu balcon avand vedere la parc, Parcul Central ofera spatii deschise, vegetatie luxurianta, precum si restaurante al fresco; totul intr-o atmosfera placuta si relaxanata.

2. Boardwalk – Originalul Boardwalk imbina farmecul de odinioara cu tendintele moderne, aducand in premiera la bordul unui vas de croaziera, un carusel. Inconjurat de restaurante informale, baruri si magazine, acesta este locul ideal pentru intreaga familie.

3. Royal Promenade – cea mai mare promenada pe mare poate fi admirata in intregime de la nivelul superior al vasului. Atractia principala este barul Rising Tide (un bar plutitor inconjurat de o veranda din sticla ce se deplaseaza in sus si in jos intre trei punti, facand legatura intre Promenada Royal si Parcul Central).

4. Pool and Sports Zone – Oasis of the Seas are o varietate de piscine pentru toate gusturile. Dar inovatia consta in zona H2O, dotata cu sculpturi viu colorate, fantani si tunuri de apa.

5. Vitality at sea Spa and Fitness – Cel mai mare centru spa existent pe un vas de croaziera pune la dispozitie tratamente unice pentru rasfatul mintii, sufletului si corpului.

6. Entertainment Place – de la cluburi de jazz pana la teatru, exista cate o modalitate de pretrecere a timpului pentru oricine. Clubul de comedie incanta pur si simplu audienta cu reprezentatiile si replicile ingenioase ale actorilor. Seara, iubitorii de teatru se pot delecta cu uimitoare reprezentatii la Aquatheater; show-uri de dans sincron avand ca fundal un spectacol de lumini deosebit.

7. Youth Zone – in zonele speciale amenajate pentru copii si tineri, acestia au propriul lor teatru, laborator stiintific, discoteca pentru adolescenti, sali de gimnastica si sali de relaxare si joaca, iar pentru cei mici exista Royal Babies si Royal Tots.

Vasul Oasis of the Seas va avea itinerarii doar in Caraibele de Est si de Vest, si are cateva facilitati unicat: tiroliana, carusel, simlator de surf pentru incepatori si avansati, apartamente duplex de 185 mp (Loft Suites).

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s