Sincere condoleante, familiei Candrianu!

Sincere condoleante, familiei Candrianu

E un moment greu pentru familia Candrianu, datorita plecarii in vesniciei a mamei lor: sora Lidia Candrianu. Dupa o perioada grea de suferinta, Domnul a chemat-o acasa pentru a fi alaturi de sotul ei care ne-a parasit acum cativa ani, si de alti rascumparati prin credinta in Domnul Isus Hristos care ne asteapta in glorie.

Cand am auzit vestea despartirii, ma gandeam la impactul pe care l-au avut parinti in viata copiilor lor, care au ajuns sa slujeasca pe Domnul ca pastori: Viorel Candrianu (Ipotesti, Suceava), Nelu Candrianu (Calafindesti, Suceava), Liviu Candrianu (Patrauti, Suceava), Corneliu Candrianu (Ipotesti, Suceava). Aveau libertatea sa aleaga orice in viata, insa au decis sa fie implicati in lucrarea Domnului, o lucrare pe care o fac cu pasiune si credinciosie, iar rezultatele confirma faptul ca Domnul este langa ei si binecuvinteaza slujirea lor pentru gloria Lui.

In aceste momente grele, cuvintele sunt de prisos. Bunul Dumnezeu insa, poate sa ofere mangaiere, sprijin si putere colegilor mei de slujire si familiilor lor, sa poata depasi aceste momente grele ingaduite de El in viata lor. Binecuvantarea Domnului sa fie peste voi iar lucrarea Evangheliei Domnului Isus Hristos cu ocazia serviciilor de priveghi si inmormantarea sa fie un bun prilej de a proclama vestea buna a mantuirii lui Hristos.

Sincere condoleante. Dumnezeu sa va mangaie si sa va intareasca in aceste zile grele. Alaturi de familia noastra, si fratii din bisericile pe care le pastoresc sunt alaturi de voi in aceste momente grele, se roaga pentru voi si va transmit sincere condoleante in numele Domnului Isus Hristos.

In fiecare seara, este serviciu de priveghi la Biserica Baptista „Betel” Botosani (biserica pastorita de fr. Mihoc Cristian – adresa I.C. Bratianu Nr. 57 iar serviciul de inmormantare va fi duminica. O sa revin cu ora exacta privind inmormantarea.

Adresa mea oricui o dau cu plăcere;
O stradă, un număr, un loc în oraş;
O casă modestă cu multe unghere,
O curte cu flori şi un dulce sălaş.
                 
Dar alta-i adresa, v-aş spune de-ndată:
Pe strada durerii noi azi locuim,
O casă de visuri, din lut ridicată,
Cu geamuri deschise spre Ierusalim.
                
Sunt şantier, reparaţii totale,
Şi Sef de lucrări este Domnul Isus …
Se toarnă chesoane, se sapă canale,
În casa iubirii sunt jertfe de-adus.
                    
Adresa mea-i numai căsuţă poştală;
E doar camuflaj, eu aici sunt hoinar,
În cer, lângă Domnul, e-adresa reală;
Aici domiciliul e doar temporar.
                   
Cândva la adresa aceasta din vale,
Va fi un anunţ anunţând c-am plecat:
„S-a dus, s-a mutat în domenii regale …
Din casa cea veche, s-a dus la palat!”
                     
 
 
Poezie scrisă de fr. pastor Valentin Popovici – Chicago, USA
The First Romanian Baptist Chicago
 
 

2 gânduri despre „Sincere condoleante, familiei Candrianu!

  1. multumim celor ce ne-au fost aproape in aceste momente grele pentru familia noastra.Dumnezeu a lucrat in mod minunat si cu aceasta ocazie si a fost posibila propovaduirea cuvantului Sau pentru cei doritori si cei in nevoie.”Pe calea ingusta e lupta, Placeri desertaciuni pe ea nu’s,nu e’mpodobita dar dreapta, Si e buna ca duce in sus.”

    • Draga Andrei,

      Bunica ta a avut parte de o inmormantare deosebita si seri de priveghi pe masura. Este adevarat, Domnul a lucrat in chip minunat iar rezultatele au fost deosebite. Felicitari si pentru slujirea ta. Darul asezat de Domnul in viata ta, sa-l folosesti cu intelepciune, pasiune si perseverenta pana la sfarsitul vietii tale.

      Marius

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s