„Rugul Aprins” Toflea – un grup în slujba lui Hristos

 

Grupul „Rugul Aprins” – Toflea

Aseară, în timp ce vizionam câteva clipuri video cu fraţii de la Toflea, mă gândeam la milioanele de euro care vin din partea Uniunii Europene cu destinaţie clară: integrarea etniei romilor în societate.

Nu ştiu ce rezultate a avut şi va avea o astfel de initiaţivă, care de altfel este bună ca principiu, însă un lucru este cert şi veridic: când Evanghelia Domnului Isus Hristos atinge viaţa unui om, fie el şi de etnie romă, acel suflet este transformat în întregime de către Domnul Isus Hristos.

„Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă.  Cele vechi s-au dus; iată că toate lucrurile s-au făcut noi” 2 Corinteni 5:17 

„Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a Iudeului, apoi a Grecului; deoarece în ea este descoperită o neprihănire, pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă şi care duce la credinţă, după cum este scris: „Cel neprihănit va trăi prin credinţă” -Romani 1:16-17

Vă invit să urmăriţi cu atenţie clipurile video de mai jos. Am fost profund impresionat de pasiunea cu care aceşti fraţi de la Toflea îl laudă pe Domnul. Vieţile lor au fost schimbate prin Evanghelie şi predate în slujba Domnului. Prin cântarea de laudă, ei vor să-L slujească pe Hristos şi să aducă şi pe alţii la cunoştinţa voii lui Dumnezeu. 

Fiţi binecuvântaţi de Domnul, dragii mei fraţi de la Toflea! 

marius motora

 

 

 

Reclame

16 gânduri despre „„Rugul Aprins” Toflea – un grup în slujba lui Hristos

 1. deocamdata nu am intilnit TIGAN pocait. in spatele rugaciunilor si cintarilor lor, e tot viata lor veche. ,,daca nu va nasteti din nou, cu nici un chip nu ve-ti intra in imparatia cerurilor… nu am facut noi semne si minuni, in numele Tau ???… pacat. sentimentalismul NU mintuie. o zi excelenta.

  • marcel,

   esti prea dur. este adevarat ca nu „toate cazurile” au avut rezultate pozitive, insa nu poti „generaliza”. pana la proba contrarie, bucura-te macar de lucrarea frumoasa care o fac pt gloria lui Dumnezeu.

   apropo: eu am intalnit oameni de etnie roma pocaiti; mai „pocaiti ca cei de culoare alba”

  • Marcele , un pocait nu vorbeste ca tine ! Cat de dureros este cand cei care se cred crestini , cand oamenii care-L cunosc pe Stapanul Universului inca sunt rasisti … pacat ! Cei care se cred perfecti ii rog cu umilinta sa-si scoata barna din ochi … Vestea cea buna este ca Dumnezeu nu se uita la infatisarea noastra , nu ne numara banii din buzunare , nici nu se uita la culoarea pielii …. stiti bine ca ne cauta in inima si daca acolo nu-i curat ….
   Dumnezeu sa binecuvinteze si sa trezeasca Romania !!!

 2. Draga frate,

  Cu-adevarat fratii astia sunt deosebiti! Cel putin asta ma lasa sa cred, modul in care ei il lauda pe Domnul. Ascultindu-i de cateva ori, am meditat la lucrarea ce se desfasoara printre romi. Las’ca Dumnezeu sa-i binecuvinteze si tot asa plini de rivna sa fie si in viata de toate zilele.

  Cu drag,
  fr. Alexei Bucsanu
  Pohrebeni, Republica Moldova

 3. o voce extraordinara dar din pacte sunt numai artisti imi pare rau ca trebuie sa o spun dar trebuiau sa vina sa slujeasca la o biserica saraca si au cerut 20 mil si nu au venit pt ca fratii nu au putut sa dea …………..mai e asta pocainta ? …..mai e asta slujire adev dupa cuv DOMNULUI ……..va spun hotarat ca nu …….deci asa artisti sunt mii pace voua

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s