Calatorie misionara – Pohribeni, Republica Moldova

Prin harul Domnului, am efectuat o calatorie misionara in Republica Moldova in perioada 6-10 Ianuarie 2010. Impreuna cu fratii Olariu Mitica (Iasi), Dan Andrei (Botosani) si Ilie & Emilia Bojonca (Adjud) am slujit in cateva bisericii baptiste din raionul Orhei, centrul de misiune fiind stabilit la Pohribeni.

Biserica Evanghelica Baptista din Pohribeni – o biserica baptista puternica, cu un centru de misiune deosebit, coordonat de slujitori ai lui Dumnezeu cu viziune biblica in ce priveste lucrarea crestina. In cursul zilei, echipa noastra a slujit in diverse biserici din zona (Sercani, Lalova, Izvoare, Vorotet, Papauti, Biesti, …) si era implicata in diverse activitati: vizite evanghelistice, vizite de incurajare & sfatuire, colinde, etc. Totul a fost foarte frumos, rezultatele obtinute fiind o confirmare a faptului ca acesta lucrare s-a facut sub calauzirea si prin puterea Duhului lui Dumnezeu.

O bucurie deosebita am avut duminica dupa amiaza, atunci cand a vizitat pentru cateva ore studioul de radio „Micul Samaritean” din Chisinau. Gazda noastra, sora Diana Ratari ne-a primit cu multa dragoste si ne-a impartasit cateva ganduri utile legate de lucrarea pe care misiunea „Micul Samaritean” o desfasoara spre slava Domnului in Republica Moldova. A fost o mare incurajare pentru noi sa vedem modul practic in care lucreaza bunul Dumnezeu cu fratii nostri de peste Prut.

La intoarcere, am vizitat biserica din Orhei, si doua bisericii din Chisinau: Isus Salvatorul si Speranta. A fost o calatorie misionara deosebita, cu rezultate frumoase spre slava lui Dumnezeu.

Mii de multumiri biroului Romanian Missionary Society din Wheaton, USA pentru sustinerea financiara a acestui proiect de natura misionara. Efortul financiar depus a adus roade pentru slava imparatiei lui Dumnezeu iar rezultatele sunt o confirmare a acestui fapt.

Reclame

Un gând despre „Calatorie misionara – Pohribeni, Republica Moldova

 1. Draga frate Marius,

  sigur ca ne-a placut!!!
  In aceasta seara am avut intilnirea comitetului si am propus fratilor s-o facem la noi acasa, pentru ca sa pot sa le arat fratilor inregisrarile fanfarei ce le-ati pus pe internet. S-au bucurat si ei. Deacea primiti multumire comuna!!!

  Tot in aceasta seara m-a sunat un frate si ma intreaba: „Fr. Alexei ai vazut filmuletul deapre calatoria misionara a fr.romani in Rep.Moldova?”(am simtit bucurie in vocea lui!!!) Deacea doresc sa va multumesc inca o data!!!

  Noi ne rugam cu biserica pentru o viitoare eventuala evanghelizare, ceea la ce am dori sa ne sustineti si dvs.

  Transmiteti urari de sanatate fratilor si surorilor in biserica pe care o slujiti!!!

  Domnul sa va binecuvinteze!!!
  Te rog fr.Marius, scrie-mi adresa de e-mail a fr.Dan.

  Multumesc!

  Cu multa dragoste in Christos,
  fr. Alexei Bucsanu

  Pastor Pohribeni, Moldova

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s