Microcip, vericip

 

enter

 

Puteti urmari un interviu cu pastorul Viorel Candrianu (presedinte Comunitatii Crestine Baptiste Suceava) legat de „microcip”. Interviul a avut loc sediul Vocea Evangheliei Suceava. Intrati aici pentru a interviu.

Anunțuri

5 gânduri despre „Microcip, vericip

 1. Fr. Marius ,

  Nu mai induceti oamenii in eroare cu speculatiile astea cu cipurile , ci mai bine stati si ginditi inainte . Ca aceasta idee exista in mintea unor oameni ca ea sa fie pusa in aplicare la nivel mondial , nu contest lucrul acesta , insa aceasta idee nu este ceea ce vorbeste Biblia la Apocalipsa 13 . Acolo scrie ca oamnenii vor primii un SEMN pe mina dreapta sau pe frunte . Un SEMN nu este un obiect , ori un cip electronic este un OBIECT , chiar daca el este mai redus in dimensiuni . Prima data trebuie sa apara Fiara . Aceasta Fiara isi va da un NUME si numai dupa aceea se poate vorbi de semnul ei . Apoi urmariti evenimentele din apoc. 13 , cum sint descrise in ordine cronologica :

  1- Aparitia Fiarei
  2- Aparitia Fiarei a doua
  3- Aparitia Icoanei Fiarei
  4- Instituirea semnului

  Instituirea semnului fiarei este ultimul eveniment din apoc. 13 care va fi precedat de rapirea Bisericii , dupa care va incepe vremea potirelor ( adica necazul cel mare ) necaz de care Biserica nu va avea parte . Unul din motivele rapirii Bisericii este scutirea de suferintele necazului cel mare , necaz care va fi precedat de venirea Domnului Isus pe norii cerului .
  Acel semn de pe mina dreapta sau frunte el va putea fi citit cu scanerul , el va fi invizibil ochiului . Este posibil ca acea icoana a fiarei care va vorbi sa aiba un rol semnificativ in realizarea acestui semn . Momentan , omenirea nu cunoaste tehnologia electronica necesara pentru realizarea unui asemena semn pe pielea umana , care sa poata fi scanat . Cred ca este prea devreme sa stabilim noi ca asta sau ala va fi semnul despre care vorbeste Apocalipsa .
  Doua lucruri sint clare acum totusi : 1 – ca el are dea face cu sistemul economic , pentru ca nimeni nu va mai putea cumpara sau vinde fara acel semn , 2 – ca el va fi citit cu scanerul pretudindeni .
  Initial acest semn va fi stabilit pe mina dreapta , insa pentru aceia care nu au mina dreapta semnul se va aplica pe frunte .
  Acel semn va fi invizibil si nu va afecta imaginea corporala , nu va incalca dreptul la viata privata prin posibilitatea monitorizarii permanente a persoanei , ca in cazul cipului , si nici nu va avea efecte negative in ce priveste amenintarea starii de sanatate si amenintarea vietii persoanei , asa cum se gaseste in cazul cipului ,motive pentru care el va fi acceptat la scara larga de masa de oameni ( bineinteles de catre cei necredinciosi ) .
  Pina ca oamenii sa poata realiza Icoana Fiarei si sa poata implementa un asemena semn , mai este nevoie de o perioada insemnata de timp pentru dezvoltarea mai multor domenii de activitate , precum ar fi domeniul electronicii si domeniul medical .
  Cineva a afirmat acum vreo citiva ani , ca capacitatea stocarii de informatie in urmatorii 20 de ani , va fi de 10000 de ori mai mai mare decit la vremea afirmarii acestui lucru , si aceasta era poate in urma cu vreo 2-3 ani , poate . Avind in vedere timpul in care ne aflam , nu cred ca este gresit sa spunem ca secolul 21 este secolul in care Domnul Isus va veni pe norii cerului . Si ca generatia copiilor de azi , va fi ultima generatie care va fi martora acestui eveniment .
  Natiunea Israel va dezvolta arme biologice sau chimice care vor fi programate sa atace oameni din alte natiuni in mod individual . Vezi Zaharia 14:12 . Acele popoare vor fi pe teritoriul Israelului si vor fi atacate de Israel cu arme sofisticate programate genetic care le va anula : miscarea ( le va putrezi carnea stind in picioare ) vazul ( le va putrezi ochii in gaurile lor ) comunicarea ( le va putrezi ochii in gaurile lor ) .
  Descoperirea codului genetic pe natiuni va conduce si la crearea unor asemenea arme .
  Deci este bine inainte ca sa facem afirmatii care nu le putem dovedi si care sint in contradictie cu Biblia , sa gindim si alte aspecte ale acelui subiect , ca sa nu gresim .
  Eu nu detin adevarul absolut dar este bine sa fim prudenti in a ne lansa sa facem afirmatii nefondate Biblic . Implementarea acestui sistem ( cipul ) are multe parti negative , care il fac ineeficient in a fi pus in aplicare ca sistem .

  Sanatate

 2. 1. Nu este intentia mea de „a induce oamenii in eroare”. Am postat pe blog un link unde oricine poate citi ceva „interesant” legat de „mania cipului”. Prezentarea de mai sus, NU IMI APARTINE; ASA CA, VA ROG, SA NU MA IDENTIFICATI CU EA!

  2. Legat de chestiunea „semn” & „obiect”, probabil daca nu vor fi cipurile, poate va fi o stampila cu cod de bare …. (glumesc). Recent am vazut o fotografie cu astfel de stampile aplicate in frunte.

  3. Multumesc pentru explicatia biblica de mai sus. Cred ca atata lucru stiam si eu, insa este bine ca si altii sa o citeasca si sa traga singuri concluziile necesare.

  4. Recent, am primit prin e-mail acest mesaj. El arata destul de clar spre ce se indreapta societatea moderna. Totul pare a se indrepta spre „controlul”, „manipularea” electronica.

  „Societatea moderna trece niste praguri spectaculoase. cele doua cai de manipulare a populatiei sunt in drastica transformare:
  a)Presa – ziarele tiparite cad si vor fi inlocuite cu presa electronica

  b)Bancile falimenteaza si vor fi inlocuite intr-un sistem bancar nou cu noi banci electronice.

  Exita un om care le spune pe sleau si are creditele necesare ca sa fie ascultat. Charlie Rose i-a luat un interviu extraordinar pe PBS. Vi-l supun atentiei (in cel mai propriu sens posibil)”.
  http://www.charlierose.com/view/clip/10096
  http://barzilaiendan.wordpress.com/2009/02/28/noua-ordine-electronica/

  5. Dupa cum ati spus in comentariul al doilea, „nu detineti adevarul absolut”. Prin urmare, nu imbracati haina „dascalului atotstiutor”.

  6. Legat de categoria „amuzante”. Este un blog unde chiar si glumele cu gust isi au locul lor. In cazul in care nu va plac: a)nu le cititi; b) nu imi mai trimiteti mesaje legate de „cum” si „ce” ar trebui sa fac eu ca pastor; c) legat de slujirea mea in adunare, este treaba Stapanului si a fratilor pe care-i slujesc. Nu sunt dator sa dau socoteala altcuiva. Sunt si alte bloguri care probabil corespund „gusturilor” dumneavoastra. Aveti libertatea sa le vizitati si sa le treceti la „preferate”.

  Dumneavoastra imi spuneti „sanatate”. Eu va urez o zi,seara,saptamana,weekend binecuvantat de Domnul. Suna parca mai frumos.

  Marius Motora

 3. APEL IMPORTANT! DOAMNE AJUTA FRATI CRESTINI-ORTODOXI ! 1] DESCARCATI DE PE NET.TOT CE CONSIDERATI CA ESTE CONVINGATOR DESPRE PECETEA FIAREI MICRO-CIPUL(REFID) INCLUSIV APELUL UNOR PR.DUHOVNICI CARE NE INVATA SA NU PRIMIM DOCUMENTELE BIOMETRICE,CONFERINTELE PE TEMA ASTA,EMISIUNILE TV.UNDE AU FOST INVITATI UNII CA:PR.FILOTHEU,PR.IOAN SISMAN,MAICA ECATERINA,DANION VASILE,VICTOR RONCEA,ETC.2] DUPA CE ATI DESCARCAT DE PE NET,TOT CE E MAI BUN IMPRIMINDULE PE DVD-uri.SI SCRIETI PE ELE URMATORUL INDEMN: MULTIPLICATI ACEST DVD SI DATI MAI DEPARTE. 3] DISTRIBUITI-LE IN BISERICILE ORTODOXE CREDINCIOSILOR CARE NU CUNOSC CE NI-SE PREGATESTE SI INDEMNATII SI PE EI SA LE MULTIPLICE ACESTE DVD-uri SI SA LE DEA MAI DEPARTE LA ALTII SI ASA MAI DEPARTE. SPOR LA TREBA SI DUMNEZEU SA NE AJUTE SA PUTEM INFORMA CAT MAI MULTE PERSOANE.DOAMNE AJUTA.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s