Amuzante (3)

Copiii stăteau la rând pentru a servi prânzul în cantina unei şcoli gimnaziale catolice. Pe un colţ al mesei era o grămadă mare de mere. Măicuţele lipiseră pe tava cu merele un bilet pe care scria: „Ia doar unul, Dumnezeu te supraveghează”.

Puţin mai încolo, la capătul celălalt al mesei, se afla o grămadă mare de prăjituri cu ciocolată. Unul dintre copii a scris un mic bilet: „Ia câte vrei, Dumnezeu supraveghează merele”.

yahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gif

O mamă exasperată al cărei fiu intra mereu în probleme, la întrebat în cele din urmă pe fiul ei: „Cum crezi că vrei ajunge în Cer?”. Băiatul a răspuns: „Ei bine, voi intra şi voi ieşi, voi intra şi voi ieşi, trântind uşa până când Sfântul Petru îmi va spune: „Pentru numele lui Dumnezeu, Dylan, intră odată înăuntru sau ieşi afară”.

yahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gif

O fetiţă, îmbrăcată în cele mai bune haine ale sale de biserică, fugea cât putea de repede, încercând să nu întârzie la Şcoala Duminicală. În timp ce fugea, se ruga: „Dragă Doamne, te rog să mă ajuţi să nu întărzii! Dragă Doamne, te rog să mă ajuţi să nu întârzii! În timp ce fugea şi se ruga, s-a împiedicat de bordură şi a căzut, murdărindu-se pe haine şi rupându-şi rochiţa. S-a ridicat, s-a scuturat şi a început să fugă din nou. Cum a luat-o la fugă, s-a rugat iar: „Dragă Doamne, te rog să mă ajuţi să nu întârzii…. dar, te rog, să nu mă mai împingi!”

yahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gif

La şcoala duminicală li s-a explicat copiilor cum Dumnezeu a creat toate lucrurile, inclusiv cum au fost creaţi oamenii. Micuţul Johnny, un băieţel de grădiniţă, a fost foarte uimit când li s-a spus cum a fost creată Eva din coasta lui Adam. Câteva zile mai târziu, mama lui l-a văzut întins pe jos şi a crezut că este bolnav. L-a întrebat: „Ce s-a întâmplat, Johnny?”. Micuţul Johnny a răspuns: „Mă doare coasta. Cred că voi primi o soţie”.

yahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gif

O fetiţă începe să-şi piardă răbdarea ascultând predica ce nu se mai termina. În cele din urmă, s-a îndreptat către mama ei şi a întrebat-o: „Mami, dacă îi dăm banii acum, ne lasă să plecăm?”

yahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gif

O învăţătoare la Şcoala Duminicală i-a întrebat pe micuţii ei copilaşi, în timp ce se îmdreptau spre biserică: „De ce trebuie să faceţi linişte în adunare?”. O fetiţă inteligentă a răspuns: „Pentru că oamenii de acolo dorm”.

yahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gifyahoo_rotfl.gif

Sursa „Generaţii”

Anunțuri

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s