Scrisoare pentru mama …

Tocmai am vazut acest video intitulat simplu: „Scrisoare pentru mama”. Mi-a plăcut enorm şi sunt convins că acelaşi impact va avea şi asupra voastră. Cel care l-a înregistrat pe YouTube sugera să nu plângem însă eu nu l-am „băgat în seamă”. Cum să nu plângi la aşa ceva. Putem fi oare „de fier” în faţa unei astfel de prezentări? Eu am plâns destul, acum este rândul vostru.

Vizionare plăcută, şi …. luaţi-vă batistele lângă voi! 

Reclame

11 gânduri despre „Scrisoare pentru mama …

  1. Cred ca este mult adevar in aceasta scrisoare si cred ca fiecare dintre noi trebuie sa vedem fata ascunsa a lucrurilor cind pierdem pe cineva drag. E grea despartirea ,dar egoismul uneori ne orbeste si nu intelegem dragostea Lui Dumnezeu fata de cel care tocmai ne-a parasit.

    Copilul acesta din scrisoare, ca si sutele de pesone care zboara spre El, au apartinut intii Cerului si apoi noua , iar noua ne-au fost daruiti pentru un timp limitat nu pentru vesnicie….daca am reusi sa intelegem asta ne-ar fi mult mai usor sa trecem peste pierderile iminente din viata noastra!

    Trebuie sa invatam ca suntem oameni si ca suntem muritori si trebuie sa intelegem ca sufletele noastre sunt nemuritoare , eterne si nu trebuie sa le inchidem in trupuri mici cand universul este mostenirea lor!

    Camelia & Aurel Alexa Botosani

  2. Mi-a placut enorm. Eu am o mama care este plecata peste hotare de mai multi ani si acest video mi-a amintit cit imi este de pret mama.

  3. este superba prezentarea dar extraordinar de trista….cred ca am plans pe putin 10 minute 😐 cea mai mare durere pentru o mama sa isi piarda copilul si invers ….:( nu am cuvinte ….

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s